NNM i Fotball for Brannfolk

 

Tromsø 10. - 11. februar 2017

 

Velkommen til Tromsø – Nordens Paris!

 

På vegne av Bedriftsidrettslaget og Tromsø Brann og redning har jeg den store glede å ønske alle deltakere, venner og støttespillere hjertelig velkommen til Fotball NNM for brannfolk 2017 i Nordens Paris.

 

Februar måned er en fantastisk tid å besøke Nordens Paris på. Det går mot lysere tider med klar luft, vakker natur og forhåpentligvis godt skiføre i lysløypa (fra nord- til sør-byen). Vi ønsker at ditt opphold i Tromsø skal bli så hyggelig og trivelig som mulig og at du snart vil besøke oss igjen. Vi skal i alle fall gjøre vårt beste for at så blir tilfelle. Om ikke dine sportsprestasjoner er helt på øverste nivå, (eks. Stoke City FC som alltid er på topp) så håper vi at ditt gode humør og sosiale engasjement vil gi deg mange gode minner og nye bekjentskaper. Dette både faglig og sosialt.

 

Det vil sikkert også by seg en anledning til å besøke noen av våre mange severdigheter i løpet av helgen. Ta kontakt med en av våre lokale helter for råd og tips. Det er ingen skam å snu eller grave seg ned i tide.                 

Jeg vil også med dette takke vår dyktige og engasjerte arrangementskomité for alt arbeidet som er nedlagt slik at arrangementet kan bli "The best NNM ever". Det er som å hoppe etter Wirkola men hårete mål er alltid noe å strekke seg etter. Jeg vil med dette ønske alle deltakende lag lykke til med turneringen og oppholdet. Må det beste laget vinne heder og ære og ta "bøtta" hjem.

 

Brake a leg!

Øystein Solstad, brannsjef

 

 

 

 Arrangøransvarlig: Frank, 900 55 756                                                             Webansvarlig: Jarle, 970 88 265